Schoorsteenveger Tegelen

Is het weer tijd om je schoorsteen schoon te maken? Neem contact op met één van de schoorsteenvegers op deze pagina. In onderstaand overzicht vind je de beste schoorsteenvegers van Tegelen en omgeving.

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hierboven staan alle schoorsteenvegers in Tegelen op een rijtje voor je. Door op een van de namen te klikken kun je de contactgegevens van de schoorsteenvegers bekijken.

Waarom bel je een schoorsteenveger in Tegelen?

Laat je schoorsteen in Tegelen minimaal 1x per jaar vegen door een schoorsteenveger. En 2x per jaar als je vaak stookt. De voornaamste reden voor het jaarlijks schoonmaken van je schoorsteen is het voorkomen van een brand! Dit geldt zowel voor houtkachels als gaskachels. Bovendien loop je met een vervuilde schoorsteen risico op koolmonoxidevergiftiging, welke zelfs dodelijk kan zijn!

Schoorsteenvegers in Tegelen bieden vaak meer services aan dan alleen het schoonmaken van schoorstenen zoals bijvoorbeeld reiniging van dakgoten, het reinigen van zonnepanelen of dakkapellen. En soms ook verwijdering van vogelnesten op het dak.

Let op: voor de meeste verzekeraars ben je verplicht om je schoorsteen te laten vegen, aangezien je na een eventuele brand anders niet voldoet aan de voorwaarden voor een vergoeding.  

Werk jij als schoorsteenveger in Tegelen?

Stuur ons een berichtje als jouw onderneming niet in onze lijst met schoorsteenvegers in Tegelen staat.